ailene - komentarze

I feel it in my fingers, I feel it in my toes... Problems are all around me...

Kurde boje sie. Chyba po raz pierwszy w zyciu mam pietra przed pojsciem do lekarza. Kilka dni temu dopominalam sie o ta wizyte, a teraz sie boje. Ale ja glupia jestem... A jak to cholerne USG cos odkryje? I beda mi ciac gardlo? A potem bede miec wielka szrame? Heh... babci wycinali tarczyce, a ja mam genetycznego pecha. Rodzina tatusia odsprzedała mi juz krotkozwrocznosc, problemy z zoladekim, ze stawami, migrenki i to glupie cos ze skora... Bez sensu...
Jedyne dobre wiadomosci to to, ze rodzice zlitowali sie i rzucili troche kasy. Bedzie na Chorzow i jakas spodniczke. Mamcia hojnie z wlasnej woli, ojcu musiałam sie przypomniec. Dał mi zryte imie, tak ze wszyscy mnie przechrzczają, wiec niech płaci na imieniny! No! A tak pozatym to moje paznokcie przezywaja renesans. Odrosły wreszcie po przedmaturalnym opedzlowaniu. Wkrotce znow pomaluje je na czarno.
Spadam poczytac Harrego, przy walce z Voldemortem moje problemy sa wrecz prozaiczne. Sweet dreams for all, reading this.

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
17.05.2006 :: 08:13 :: dzj180.internetdsl.tpnet.pl

od kiedy okazało się że córka ma krótkowzroczność szukam jak najwięcej na temat tej choroby.zwłaszcza metody leczenia.leczona była w korwicie ale ten prywatny szpital przestał istnieć.mieli dobre metody leczenia tej choroby.interesują mnie nowinki na na temat tej choroby.
17.05.2006 :: 08:05 :: dzj180.internetdsl.tpnet.pl

halina

25.05.2005 :: 15:46 :: 210_95.compnet.com.pl

motylek

No wlasnie dla ciebie twoje problemy sa wielkie..a co ma powiedziec ktos kto jest kaleka ? albo niewidomym :/ nie przejmuj sie na zapas :) nie bedzie tak zle :): :*
Talk.pl :: Wróć