ailene - komentarze |
Mała zmiana, wlasnej roboty. Rozgryzaniw tajemnic htmla to najlpszy lek na wszelkie dołki i zrypany humor. Chcociaz czasami... zwlaszcza w momentach gdy strona lewa powinna byc szersza, prawa węzsza, a wszystko wychodzi odwrotnie moze doprowadzac do szeskiej pasji. Dobra... ide sklejeac myszkę i usuwać slady zebow z monitora... ;) |
|
Tak napisali inni: |
21.05.2005 :: 09:36 :: 80.54.200.2 Yyyyy talent?! Okresliłabym to jako pomyslowość, bo w zasadzie wszystko proaktycznie bazuje na pracy innych. Obrazy, czcionki, raz musialam nawet skopiowac czesc kodu, bo nie umiałam sobie poradzic z utworzeniem wlasnego... ;) Co do robienia stronek to jest taki program Zajączek. Jest tam wszystko opisane, jest spis wszystkich tagów i objaśnienia do nich. Bardzo łatwo mozna sie nauczyć - ja w koncu zaczynałam od zera ;) Ktosiulko sciagonij go sobie, moze ułatwo Ci troche prace. A tak w ogole to dziekuje za pochlebne opinie ;* |
20.05.2005 :: 23:02 :: dnn249.neoplus.adsl.tpnet.pl ktosiulka zazdroscze... na infe mam zrobic stronke... z samouczkow..super...ale widze ty masz wiekszy talent do tego... i dobrze... |
20.05.2005 :: 16:46 :: cmx125.neoplus.adsl.tpnet.pl Elf boski szablon, boski! no i zrobiony z swietnego obrazu |
20.05.2005 :: 16:21 :: 210_95.compnet.com.pl Hmm ja sie nie bawie w takie rzeczy :P ale jesli pomaga to baw sie non stop ;) |
20.05.2005 :: 09:51 :: bnl16.neoplus.adsl.tpnet.pl Łał! Niesamowity szablon! Ja,choć często tworzę nowe lay'e, zazwyczaj po prostu zmieniam obrazek robiący za tło- voila! Tak robią szablony leniuchy ![]() |
Talk.pl :: Wróć |