ailene - komentarze |
Koniec swietego spokoju. Ojciec wrocil z Francji... Koniec z siedzeniem po nocach przed kompem, sciaganiem roznych dziwnych rzeczy dwadziescie cztery godziny na dobe. Koniec z chodzeniem bez kapci. Chlip chlip... Przynajmij jest pełna lodowka cudownie smierdzacych francuskich serów. Hmmm odkryła osatnio, ze im bardziej serek capi tym jest lepszy. Mowie o rodzicu jak wyrodne dziecko... tak wlasciwie to czy ojciec jest, czy go nie ma i tak wszystko wyglada tak samo. No z jedna roznica... jak jest to w pokoju zwykle pali sie lampka, a jak nie ma to jest ciemno. Czasem tylko wyjdzie by poprzyczepiac sie do czegos, albo opowiedziec co to smiesznego kto walna na czacie. To wszystko... Dobra koniec narzekania. Nie musze dzisiaj obiadu gotowac, co mi sie usmiecha, bo ostatnio czego bym w kuchni nie wziela do reki mu sie sie spieprzyc. Marna ze mnie kucharka. Dobrze, ze moje honey umie gotowac, bo padl by z glodu, gdyby przyszlo mu ze mna kiedys mieszkac. Tak w ogole to nic sie nie dzieje. Przewalam sie z kata w kat. Albo majstruje szablon, albo ogladam cos w telewizji (ktora z roku na rok staje sie coraz glupsza), albo przyczepiam sie do kogos i zadaje mu masz idiotycznych pytan - sztandarowy przyklad: Mamo, kochasz mnie? Dobra nie zanudzam juz. Jeszcze tylko mała instrukcja, dla osob pragnacych sciagnac sobie czarodziejki :wink: Istnieje sobie tai program, zwany bitcomet. Trzba sobie go sciagnac i zainstalowac. Niestety nie wiem gdzie mozna go znalesc, sama dostalam go poczta. Jakby byl problem, to adres moj jest obok. Jak juz programik jest zainstalowany, wchodzminy na stronke: http://www.torrents.to/o.php?s=5&q=sailor%20moon%20avatar i kilkamy linki sailorek, ale tylko z napisem "avatar". Inne to moze byj jakis badziewny serial z aktorami (szajs jakich malo, sparawdzałam). Jak juz klikniemy na linka powinno pojawic sie okno pobierania - wybieramy opcje /otworz/. Wowczas bitcomet zaladuje sie i pojawi sie nowe okienko, na ktorym klikamy /ok/. I juz sie sciaga :wink:. Taka jeszcze mala rada, dla nieznajacych programu. Nie odpala on sie automatycznie, wraz z wlaczeniem komoutera, trzeba go uruchamiac za kazdym razem i wlaczac pliki do sciagania (prawy przycisk myszy --> start). Zycze milego sciagania, tak w ogle to mozna mnostwo fajny rzeczy znalesc tam. |
|
Tak napisali inni: |
19.05.2005 :: 22:05 :: dnd237.neoplus.adsl.tpnet.pl ktosiulka nie ma glupich pytan... a tv... prawie poziom..jak jestem chora to dostaje szalu... niestety...a zazwyczaj jesli juz zostaje w domu to czuje sie zbyt zle, by zasiasc przed kompem...dlatego praktycznie nie ogladam tv... ale wznowili emisje smerfow...dziecinne...wiem ...:( |
19.05.2005 :: 20:54 :: an110.internetdsl.tpnet.pl wiepszowinka taaaa... TV się stacza... co do serów, to lubię tylko standardowy żółty... no, a pytanie(to do mamy) nie jest idiotyczne... wg mnie trzeba czasem powiedzieć rodzicom, że się ich kocha i nawzajem... bo mozna zapomnie ć.... |
19.05.2005 :: 15:52 :: 210_95.compnet.com.pl Mam troche podobnie..moj tata tez pracuje za granica..i czy jest czy nie to jest mi to obojetne :P o ile dobrze mysle to jestes po maturze tak ? i zanudzasz sie w domq..? tez bym tak chciala :P ale jeszcze tylko miesiac :P:D |
19.05.2005 :: 11:49 :: auv104.neoplus.adsl.tpnet.pl kijo zapomniałam o tych cholernych apostrofach i zeżarło mi notkę. ARGH , chciałam powiedzieć, że ściąga się z niego wszelkie niepotrzebne rzeczy (takie jest zdanie mojej siorki), a ja zostaje narazie przy robieniu krajobrazów 3d słodka sprawa, nio buziaki... |
19.05.2005 :: 11:47 :: auv104.neoplus.adsl.tpnet.pl kijo rozumiem, że to pochodna torrenta... :) Ja mam zielonego bitspirita, i również fajnie się z niego wszelkie |
Talk.pl :: Wróć |