ailene - komentarze

I hurt myself today to see if I still feel...

Czarne mysli kraza w glowie... Czuje jakby mialo sie cos stac... coz bardzo zlego, cos co nie powinno sie wydarzyc...
Nie potrafie pozbyc sie wrazenia, ze ktos jest niedaleko mnie. Ktos, kogo nie powinno byc. Wydaje mi się, ze ktos kreci sie po domu lub w ogrodzie. Wczoraj gdy bylam sama, kilka przedmiotów spadlo. Nie dotknelam ich nawet... Tylko bylam blisko... jakby ktos byl w tym pomieszczeniu. Jakby chcial mnie ostrzec, przygotowac na cos... I jeszcze te złe przeczucia... Popadam w paranoję...
Zoładek mnie boli dzisiaj caly dzien... nie wiem czy od tych pieprzonych prazonek czy od tego wszystkiego... Boze... czy ja zawsze muszę skopac sobie zycie? Nie wiem co robic, nie potrafie powstrzymac lawiny skutkow moich wlasnych poczynan. One mnie najzwyczajniej niszcza...

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
15.05.2005 :: 20:08 :: nat.udn.pl

gunsiorka

hmm ja mam ostatnio wrazenie ze ktos patrzy gdy zasypiam..nie wiem czemu tak sie dzieje...to sa czasem znaki...znaki ktorych czasem nie umiemy zinterpretowac pozdrawiam
15.05.2005 :: 18:23 :: dmj113.neoplus.adsl.tpnet.pl

ktosiulka

moja mama miala kiedys ostrzezenie bardzo wyrazne... posluchalismy sie je, mimo iz zachowywala sie wedlug nas nieadwekatnie do sytuacji... a jednak potem bylo bardzo niebeziecznie... nie wiem, moze cos by sie stalo, a moze nie...mnas tam wtedy nie bylo...
15.05.2005 :: 13:41 :: pa202.radomysl-nad-sanem.sdi.tpnet.pl

nikegirl

Ja słyszałam inną wersję proroczych snow, o księdzu.Kiedyś całej rodzinie śnił się ksiądz i mój ojciec wpadł pod samochód.Niewiarygodne, ale prawdziwe.A co do paranoi to podejrzewam, żę ma to związek z tym,że czytasz dużo horrorów:)Przy lekturze książek pani Steel można się co najwyżej posmiać:)
14.05.2005 :: 19:28 :: awk94.neoplus.adsl.tpnet.pl

kijo

Fajnie Cie koleżanka pod spodem pociesza:)... Raczej w paranoje popadasz przez to wszystko, ja tylko po pewnych filmach boję się chodzić po domu:) Nie bój nic pomyśl sobie, że to może Twój niezdarny Anioł Stróż postanowił Cię odwiedzić:)... Nio wielkie buziaki. Naprawdę grunt to się przejmować w granicach rozsądku... Ja tam lubię surowe mięsko wcinać, taka wędzona polędwiczka, pychotka:) BUZIAKI:*
14.05.2005 :: 18:31 :: boa33.neoplus.adsl.tpnet.pl

sayoko

Niedobrze...oj,niedobrze...módl się,żeby ci się nie przyśniło mięso,bo wtedy nieszczęście murowane.Jak komuś z mojej rodziny przyśni się surowe mięso,zawsze ktoś znajomy wpada pod samochód,ma zawał itepe...nie ma nic gorszego od mięsa.
Kuzynka mamy umarła dwa dni po tym,jak jej się śniło.
14.05.2005 :: 18:31 :: boa33.neoplus.adsl.tpnet.pl

Niedobrze...oj,niedobrze...módl się,żeby ci się nie przyśniło mięso,bo wtedy nieszczęście murowane.Jak komuś z mojej rodziny przyśni się surowe mięso,zawsze ktoś znajomy wpada pod samochód,ma zawał itepe...nie ma nic gorszego od mięsa.
Kuzynka mamy umarła dwa dni po tym,jak jej się śniło.

Talk.pl :: Wróć