ailene - komentarze

No effects
Dzisiaj krotko, bo bezefektownej nauce, bezefektownym opalaniu i paru innych bezefektownych rzeczy nie ma co pisac... Doszlam tylko do wniosku, ze jak rozszerzony angielksi zalicze na wiecej niz 50% to bedzie to cud, a ze cudów nie ma to wiadomo co bedzie...
Na dodatek po raz trzeci mam kontakt z Nie-boska komedią, Kordianem i Dziadami i nadal nie wiem o co w tym cholerstwie chodzi. To samo sie tyczy Wesela... jednak tutaj juz ma to jakis sens, a nie jakies rewolucje, improwizacje i inne dziwne rzeczy. Ci wszyscy wielcy tworczy musieli byc chyba mocno wstawieni skoro takie rzeczy przychodzily im do głowy.
A teraz wezme prysznic, wetre w siebie kolejna dawke chemii, pokonam wlasne leki i przeczytam streszczenie Innego Świata. Tym "optymistycznym" akcentem zakoncze ten bezefektywny dzień.

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
10.11.2005 :: 10:07 :: cs62.internetdsl.tpnet.pl

ewelina

mogo by byc jeszcz bardziej szczegulowo napisane ale pozatym jest ok!!!!!!!!!!
04.05.2005 :: 15:54 :: bpf220.neoplus.adsl.tpnet.pl

sayoko

Tak...flaszeczka najlepszym kompanem artysty :]
04.05.2005 :: 14:37 :: prosie9.aster.pl

outsiderka

eh... szkol, szkola, szkola... jak widac nie tylko ja nia rzygam. Ale glowa do gory! Byle do wakacji...
04.05.2005 :: 12:30 :: pa199.radomysl-nad-sanem.sdi.tpnet.pl

nikegirl

Uszy do góry :) Ja tam trzymam kciuki, powal komisję na kolana! ( co najmniej ) :)
04.05.2005 :: 09:55 :: host125.net.pulawy.pl

lucy

Kasztany nie kwitna, misow nie bedzie... wszystkie maturalne przesady w tym roku szlag trafia:P Co do anglika- zawsze to jakies dodatkowe punkty. wiem marne pocieszenie, ale co pozostalo myslec dzien przed matura. Powodzenia!
03.05.2005 :: 23:10 :: an106.internetdsl.tpnet.pl

wiepszowinka

Powodzenia... A co do ich twórczości... zgadzam sięXD
Talk.pl :: Wróć